Producten
 
Prijslijst
Verkoopspunten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De SRI SATYANARAYANA PARIMALA FACTORY - MAVANA Agarbathies

Mysore (India), het land der paleizen, sandalhout, muziek, kunst en literatuur, was tevens de geboorteplaats van de "Incense sticks/Agarbathies/Joss sticks".

De 'Sri Satyanarayana Parimala factory' werd opgericht in 1929 om exclusief aan de noden van de Maharadja van Mysore te voldoen.
Krediet gaat naar de oprichter, Sri. M.V Narayana Rao, die een merk 'SPECIAL DURBAR' produceerde, exclusief voor het Mysore Palace en andere prinselijke staten van India. Door de jaren heen werd dit hernoemd naar 'APARAJITA' (In het Sanskriet betekend dit "onverslagen").

Dit merk is tot op heden nog steeds favoriet in de huidige generatie.
De overgang kwam er in 1969 in de vorm van Sri.M.N.Ramakrishna, die een moderner systeem bedacht om de jarenoude methodes te verbeteren, doch tevens het authentieke te bewaren. Door het afgewogen gebruik van kruiden en natuurlijke olie heeft deze wierook een speciale band met Europa en onze cultuur.
Het is trouwens een bewezen feit dat deze wierook door dokters in homeopathie gebruikt wordt in Zwitserland voor aromatherapie.
De zachte en natuurlijke geuren gaven dit product een bijzonder plaats op wereldvlak. Wat eens een Koninklijke wierook was, blijft nog steeds dé favoriet bij uitstek bij hooggeplaatste en bekende figuren uit de wereld van kunst, theater en muziek. Gebruikers van ons uniek merk APARAJITHA (MAVANA) zijn o.a. de Maharadja van Mysore, sitar Maestro Pundit Ravishankar, George Harrison van de Beatles, de bekende acteur Peter Sellers, Yoga en Spirituele centra wereldwijd, Spa en Ayurvedic resorts, en vele anderen...

Sinds 1929 tot reeds voorbij het millennium verspreiden ze exotische geuren en hebben een positieve invloed op het humeur over heel de wereld.

888 Wierookstick • Hexagoon verpakking • 20 stuks/doos 777

Brandtijd ± 30 tot 40 minuten

 

888 Wierookstick • Mini verpakking • 8 stuks/doos 777

Brandtijd ± 30 tot 40 minuten

 

888 Partystick • 10 st/doos 777

Brandtijd: Binnenshuis = 2 tot 2,5 uur • Buiten = 1,5 tot 2 uur

 

888 Wierookkegel (Cones) • 10 st/doos 777

Brandtijd ± 20 minuten

 

 

 

Zie Prijslijst voor de diverse soorten wierook