Lichtwesen Jaarmix 2014

 

Doorbraak, het nieuwe stabiliseren

 

Informatie over de LichtWesen Jaarmix 2014

door Petra Schneider

 

In 2014 draait het nog steeds om verandering. Het nieuwe wordt in het leven geÔntegreerd en leidt tot een nieuwe orde. Projecten en visies worden voortgezet en stabiliseren zich. Wat niet meer past kan beŽindigd worden.

Sommige dingen die in 2013 moeilijk waren, worden makkelijker.

In 2014 gaat er ook om om verantwoording te nemen voor het leven en de taken.

 

De LichtWesen Jaarmix 2014 ondersteunt ons om de uitdagingen van het jaar het hoofd te bieden. Ze helpt positiever met veranderingen om te gaan. Ze bevrijdt van blokkerende ideeŽn en gedragspatronen en activeert kracht en vaardigheden die ons bij onze zielsopgave helpen. De intuÔtie wordt versterkt. Kansen worden eerder herkend en kunnen op een betere manier benut worden. De jaarmix ondersteunt ook om waakzamer en bewuster te zijn. We kunnen het juiste tijdpunt in de verandering herkennen om te handelen. Wanneer er niets gedaan hoeft te worden kunnen we de dingen in rust laten gebeuren en zich laten ontwikkelen.

 

Het thema wordt ondersteund door de energie van Aartsengel GabriŽl, Aardengel Lucht, Opgestegen Meesters Kuthumi en Helion, de witte straal van de Elohim en de rode Scheppingsstraal.

 

De aspecten:

 

GabriŽl / Mogelijkheden herkennen: De kracht van Aartsengel GabriŽl ondersteunt in tijden van verandering mogelijkheden en kansen te zien. Ook in moeilijke perioden stabiliseert hij een positieve basisstemming en versterkt daarmee de levensvreugde. Zo kun je in elke situatie met moed en kracht verder gaan en weer lachen.

 

Lucht / Veranderingen makkelijk aankunnen: De energie van Lucht ondersteunt 'in het moment zijn' en wat er nu nodig is te herkennen. We kunnen ons sneller op de actuele situatie afstemmen en adequaat reageren. Logisch denken, intuÔtie en een heldere communicatie worden bevordert. Daardoor kunnen we makkelijker over onze vaardigheden en wensen spreken. IdeeŽn kunnen opborrelen.

 

Kuthumi / Realiteitszin: Kuthumi versterkt de innerlijke kracht en helpt met beide voeten op de grond te staan. Het vergemakkelijkt om realistisch te zijn en geduld te hebben. Ook de eigen vaardigheden kunnen realistisch ingeschat worden. De energie versterkt de verbinding met het lichaam die daardoor beter kan waarnemen wat het nodig heeft.

 

Helion / Charisma en zelfverzekerdheid: Helion maakt het mogelijk om innerlijke kracht en talenten geheel natuurlijk te gebruiken en ze te tonen. Het leven kan zo vanuit een positieve basis vorm gegeven worden. De eigen positieve uitstraling beweegt anderen, zodat er een blijvende indruk achterblijft die de basis voor succes vormt.

 

Witte Straal van de Elohim / Verdere zelfontwikkeling: De Witte Straal van de Elohim reinigt en bevrijdt ons van beperkende ideeŽn en gedragspatronen. Hij maakt het mogelijk om beter te herkennen en vooruit te kijken. Hij draagt bij aan het herstellen van een gezonde orde en ondersteunt de ontwikkelingsfase tot deze voltooid is en de volgende ontwikkelingsfasen daarna.

 

Rode Scheppingsstraal / Kracht en stabiliteit: De Rode Scheppingsstraal geeft stabiliteit. Hij versterkt het uithoudingsvermogen en discipline, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Zo kunnen we ons leven naar eigen hand zetten.

 

Ondersteunende meditatie:

Stel je voor dat je langs het strand loopt. Het zand draagt je. Je voeten worden omgeven met het water van de rollende golven. De zon streelt je huid. Kijk naar de beweging van het water en geniet van de omgeving en sfeer.