Engelkracht voor elke dag

Nodig de engelkrachten uit in uw leven, iedere dag. De zes korte meditaties bevatten krachtige technieken, zoals een gesprek met engelen, reiniging van de aura en ruimtes, ontmoeting met een engel en een Melchizedek meditatie. Circa 60 minuten - achtergrondmuziek met uitsluitend instrumenten uit de natuur.

(Alleen in het Duits verkrijgbaar - LichtWesen Edition Lebensfreude)

Deur naar het licht

De vijf-deuren-meditatie helpt verborgen houdingen ten opzichte van partnerschap, beroep, gezondheid, welvaart en zichzelf te herkennen en met de kracht van de engelen te helen.

Circa 55 minuten

(Alleen in het Duits verkrijgbaar - LichtWesen Edition Lebensfreude)

Inwijding in het leven

Je versterkt de verbinding met je innerlijke bron en het hogere bewustzijn. Ter ontspanning, voor een goed gevoel en om talenten te ontdekken. Circa 50 minuten - achtergrondmuziek met uitsluitend instrumenten uit de natuur.

(Alleen in het Duits verkrijgbaar - LichtWesen Edition Lebensfreude)

Aartsengel meditatie

De meditaties op deze cd komen overeen met de Aartsengel meditaties in het boek 'Engelen als Levensbegeleiders'. Zij verbinden ons met de aanwezigheid van de Aartsengelen. Circa 61 minuten - met muziek van Merlin's Magic.

(Alleen in het Duits verkrijgbaar - LichtWesen Edition Lebensfreude)

Zichzelf ontdekken (de iets andere cd)

Deze dubbel cd toont op een heldere en toch effectieve wijze de verborgen talenten, wensen en innerlijke krachten op het moment dat de luisteraar zich ontspant, uitrust, de was strijkt, auto rijdt...

De werking berust op een combinatie van woorden, metaforen en muziek, die op de tweede cd ondersteund wordt met grafische kunst die ogen en geheugen ontspant. Ook zeer geschikt voor tijdens een pauze gedurende het werken achter een PC.

Beide cd's met in totaal 18 titels kunnen op iedere cd-speler afgespeeld worden. De afbeelding op de tweede cd kan met behulp van een PC bekeken worden (vanaf Windows 98, 166 MHz, minimaal 32 MB RAM en 4 MB grafische kaart).

Circa 75 minuten - Alleen verkrijgbaar in het Duits - LichtWesen Edition Lebensfreude