a scientific blend of

ayurveda & aroma

 
Herbal Hair Color
Test / Info
 
Prijslijst
Verkoopspunten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Echte Kruiden-Haarkleuring

100 % Natuurlijk

Gegarandeerd vrij van:

Ammoniak, Peroxide, zware metalen en andere metaaldeeltjes, chemicaliŽn, pPD en de derivaten (afgeleiden), synthetische kleurstoffen, kunstmatige parfum en conserveermiddelen.

Niets flateert uw persoonlijheid beter dan een glansrijke bekroning in een volmaakt natuurlijke kleur. Of U er nu dramatische accenten en schakeringen bij aanbrengt, danwel uw haar totaal anders kleurt, Indus Valley met 100% natuurlijke kruiden biedt een geweldig alternatief voor de gebruikelijke chemisch bereide haarverven, zonder de natuurlijke Ph balans van uw haar aan te tasten en toch een 30% grijsdekking te geven.

Maar de belangrijkste eigenschap is toch wel dat het veilig en zachtzinnig werkt, zonder een spoor van schadelijke amoniak, peroxide, zware metalen en andere metaalverbindingen, danwel chemicaliŽn, pPD en haar derivaten (afgeleiden), synthetische kleurstoffen, kunstmatige geurtjes en conserveringsmiddelen.

INDUS VALLEY BEVAT ALLEEN NATUUR, NIETS ANDERS.

INDUS VALLEY Absolutely Herbal Hair Color kleurt tot 30% vergrijzing goed bij en vernieuwt beslist uw verschijning.

Indus Valley Absolutely Herbal Hair Color is snel en makkelijk in het gebruik met een breed spectrum (assortiment) van mooie natuurlijke kleuren met de goede uitstraling die U verdient. Voor man en vrouw.

IngrediŽnten: De bladeren van handgeplukte kruiden: Acacia schors, Annatto, Kamille, Henna, Hydrolysed Soja Eiwit, Hibiscus Rosa-Sinensis, Indigo, Meekrap, Safe bloem

GEBRUIKSAANWIJZING

Neem een niet-metalen schaal en meng de inhoud met heet water tot een soort pasta, roer dit dan tot een glad mengsel van honingachtige structuur.

Laat dit mengsel 1 minuut in evenwicht komen: indien het dan dikker wordt, voeg dan nog wat heet water toe en meng verder.

Breng het mengsel aan met een spatel, kwastje of penseeltje waarbij de grijze haren/lokken geheel worden bedekt.

Laat dit 10-20 minuten zitten voor conditionering en minimale kleuring: 30 minuten tot 1 uur voor intense kleuring.

Was het haar in stromend water tot het water helder wordt. Maak daarna gebruik van een Natuurlijke Shampoo en een goede naspoeling.