Gebruiksaanwijzing
Kleurenpallet
Test / Info
 
Prijslijst
Verkoopspunten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exclusief en revolutionair

zonder schadelijke ammoniak, waterstofperoxide, alcohol

of onaangename geuren

100% dekking wit of grijs haar

De meeste toonaangevende blijvende haarverven bevatten 100% chemicaliŽn die uw mooie haar ernstig kunnen beschadigen. AloŽ Plus Gel Power permanente haarkleuring is een exclusieve en revolutionaire formule die de garantie van een blijvende haarkleur combineert met boven de 91% aan natuurlijke kruiden en kruideningrediŽnten, die niet alleen voeden en beschermen, maar ook op natuurlijke wijze kleuren en conditioneren.

Heel belangrijk daarbij is dat het zo veilig en zachtaardig werkt zonder een spoor van schadelijke ammonia(k), waterstoperoxide, alcohol of onaangename geuren. Indus Valley Gel Power haarkleuring past goed bij grijs haar, bedekt het volledig en geeft beslist een nieuw aanzien. Indus Valley Gel Power haarkleuring is snel en gemakkelijk in het gebruik met een breed pallet aan mooie natuurlijke kleuren die U een goed passend uiterlijk geven wat U verdient.

AloŽ Henna Gel Power blijvende haarkleuring in slechts 1 behandeling. U kunt nu genieten van mooi en gezond haar met AloŽ, Neem, Shikakai, Honing- en Sinaasappelolie. AloŽ Plus Gel Power heeft een kruidenbasis zonder ammonia(k) of waterstofperoxide. AloŽ Vera Plus Gel Power bedekt alle normaal witte- of grijze haren zonder schade aan reeds permanente of het meest kwetsbare haar aan te richten.

 

AloŽ (Aloe Barbadensis):

Bevochtigt en beschermt haar.

 

Amia (Emblica Officinalis):

Verstevigt en voedt haar met vitamineC.

 

 

Neem (Azaeichta Indica): Voedt en beschermt haar tegen roos.

 

 

Shikakai (Acacia Concinna): Bevochtigt en reinigt, bevordert de haargroei.

 

Zij maken een rijk en stralend kapsel met langdurige kleur, volume en glans mogelijk.

AloŽ Plus Gel Power is effectief, zacht, druipt niet en is gebruiksvriendelijk.

AloŽ Plus Gel Power bevat genoeg voor 2 behandelingen, afhankelijk van uw haarlengte. AloŽ Plus Gel Power is dermatologisch getest en bevat FDA toegestane farmaceutisch gecontroleerde ingrediŽnten van de hoogste cosmetische kwaliteit.