Collo´daal Zilver
 Collo´daal Goud
 Verslag 25/01/2009
 
 Prijslijst
 Verkoopspunten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collo´daal Zilver

 

Een uiterst krachtig natuurlijk antibioticum

 

Zilver is een zeer effectief antibioticum, dat u helpt bij het voorkomen van verschillende ziekten. Het bestrijdt meer dan 650 virale en bacteriŰle ziekten, werkt positief op ontstekingen en kent geen bijwerkingen. Zilver is een aanrader voor iedereen die een goede gezondheid wil hebben en houden!

 

Toepassing

De collo´dale zilvertoepassingen beschermen uw immuunsysteem, stoppen ontstekingen en bestrijden veel virussen, bacteriŰn, parasieten en schimmels. Zilver helpt u bij het voorkomen van veel virale en bacteriŰle ziekten! Bij het gebruik van Collo´daal Zilver valt resultaat te verwachten binnen 24 tot 48 uur.

Collo´daal Zilver kunt u innemen, sprayen of anderszinds uitwendig aanbrengen. Het is geur- en smaakloos. De meeste reguliere antibiotica doden maar een paar ziekteverwekkers. Collo´daal Zilver is succesvol gebleken bij o.a.:

Acne (rosacea), allergieŰn, voetschimmels, tuberculose, blaasontsteking, bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden, Candida Albicans schimmelinfectie, koudvuur, cholera, bindvlies-ontsteking, leukemie, wolfszweer, lymfklierontsteking, cystitis, suikerziekte veroorzaakt door infectie, hoornvliesontsteking, de ziekte van Lyme, malaria, hersenvliesontsteking, Multiple Sclerose, zenuwzwakte, longontsteking, borstvliesontsteking, prostaatklachten, priritus ani, psoriasis, etterende oogontsteking, reuma, dauwworm, rode hond, ontstoken ogen, oren, mond en keel, sevorrhes, gordelroos, stafylokokken, syfilis, schildklierklachten, amandelontsteking, vergiftiging, trachoom, loopgraafvoet, huidontstekingen, wratten, kinkhoest, schimmelinfecties, herpes, chronische vermoeidheid, virale maagzweren en Aids (bron: artikel 'Colloidal Silver, our mightiest germ fighter' in Science Digest, maart 1987). Ook dierenartsen gebruiken Collo´daal Zilver als effectief middel. Het wordt ingezet bij veel ziektebeelden (o.a. het Canine Parvovirus), als ontwormingsmiddel en als preventief middel tegen teken en vlooien. Diverse veehouders experimenteerden reeds met succes met Collo´daal Zilver bij paarden en koeien.

 

Historie

Collo´daal Zilver is een bijna onovertroffen natuurlijk middel. Het wordt al sinds 1900 gebruikt. Het was toen wel erg duur en raakte daardoor in de vergetelheid met de komst van de goedkopere antibiotica. Die kenden echter een verwoestende werking met de reeds bekende gevolgen. Dankzij de hedendaagse technieken is Collo´daal Zilver goedkoper te produceren en voor iedereen beschikbaar. Het was de Amerikaanse arts Paul Farber die weer op het spoor kwam van Collo´daal Zilver. Farber leed zelf aan de ziekte van Lyme, die hem bijna fataal werd. De behandeling met reguliere antibiotica hielp niet en veroorzaakte zelfs de Candida-schimmelinfectie. Door zich te behandelen met Collo´daal Zilver heeft hij zich echter van beide ziekten kunnen genezen. Farber schreef daarna het boek "The Micro Colloidal Silver Bullet'. Dit bevat zoveel (medische) informatie dat het bij elke arts, dierenarts, therapeut, gezondheidsinstantie en -ministerie op het bureau zou moeten liggen. In de VS is Collo´daal zilver door de FDA (Food and Drug Administration) sinds 1938 goedgekeurd als medicijn.

 

Wat is Collo´daal Zilver?

Collo´daal Zilver bestaat uit zilverdeeltjes die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water. Met hun diameter tussen de 0.01 en 0.001 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze het vermogen om te penetreren. In medische vakbladen uit de gehele wereld is het therapeutische effect beschreven. Collo´daal Zilver is een anorganisch metaal, dat niet door een cel kan worden geabsorbeerd. Het werkt als een krachtig antibioticum met breed spectrum. Alle enkelcellige bacteriŰn, schimmels en virussen gebruiken een bepaald enzym voor hun metabolisme. Collo´daal Zilver laat dit enzym verstikken in minder dan zes minuten na het contact. Dit is getest in de UCLA Medical Labs. Ook meercellige vormen laten het vaak afweten wanneer zij in contact zijn gekomen met Collo´daal Zilver. Het British Medical Journal meldde dat sporen van Collo´daal Zilver snel ontstekingen stoppen en genezing bewerkstelligen. Professor dr Robert Becker, biomedisch onderzoeker aan de Syracuse Universiteit en auteur van de boeken "The Body Electric" en "Cross Currents", zegt: "Collo´daal Zilver doet meer dan alleen ziekteverwekkers doden; het versnelt botgroei en stimuleert de snelheid van genezing van beschadigd weefsel met meer dan 50%". Hij ontdekte ook dat Collo´daal Zilver beschadigde huid door brandwonden enorm tot groei stimuleert. Het heeft effectiviteit bewezen in het bestrijden van de ziekte van Lyme. Het vernietigt de Spirochetes Borelia Burgdoferi, die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme en werkt zelfs tegen de muterende en pleoformistische vormen. Collo´daal Zilver is ook een van de meest effectieve middelen voor het elimineren van Candida in al haar verschijnings-vormen. Het grote voordeel van Collo´daal Zilver is dat het geen enkele bijwerking vertoont!

 

Gebruik van Collo´daal Zilver

Inwendig gebruik: concentratie 6 tot 15 PPM

Normale dosering: drie maal daags 20-25 druppels (een theelepeltje; geen metaal, porselein of glas) onder de tong en na een paar minuten doorslikken. Dit gedurende zeven dagen, vervolgens dagelijks 25 druppels ÚÚn of twee maal daags.

Bij zwangerschap: raadpleeg je best een arts.

Kinderen: gemiddeld ÚÚn druppel voor ieder levensjaar twee maal daags. Treed er geen verbetering van uw klachten op dan doet u er goed aan uw arts te raadplegen.

 

Voor de systematische toepassing mag zilverwater onverdund, of met water verdund worden ingenomen. Daarbij is het aan te raden dit bovendien een tijdje onder de tong te houden. Het collo´dale zilver wordt dan door het mondslijm onder de tong in het bloed opgenomen. Het inwendige gebruik wordt aanbevolen bij aandoeningen van parasieten en schimmels (Candida), chronische vermoeidheid, bij ziektes door bacteriŰn en virussen maar ook bij vele andere ziektes. Zilverwater moet niet met andere producten worden gemengd.

 

Mond en keel: bij ziektes van de mond en keelholte, tandvleesontstekingen, verkoudheden is het zinvol met onverdund zilverwater te gorgelen of te spoelen.

Darm: Moet het zilverwater in de darm werkzaam zijn dan moet het snel met veel water opgedronken worden zodat het zilver niet voortijdig door andere slijmvliezen wordt opgenomen. Daarnaast is het nuttig de darmflora door biograde yoghurt e.d. te herstellen.

Wonden: Druppel zilverwater direct op schaafwonden, snijwonden, open wonden en brand-wonden of gebruikt het in een kompres. Naast ontsmetting wordt het herstel van de huid gestimuleerd. U kunt collo´daal zilver ook gebruiken als een kompres of toepassen onder pleisters en verband.

Ogen: 3 maal daags een druppel in het oog druppelen, ook als kompres toe te passen.

Neus: U kunt collo´daal zilver toevoegen aan een eierdopje water en dit door de neus opsnuiven. Of met een pipetje in uw neus spuiten.

Oren: 3 maal daags wat druppels in de oren bij oorpijn en ontsteking. Ook veilig bij baby's! Een watje gedrenkt in zilverwater in het oor stoppen werkt ook goed.

Dieren: Gebruik 10-25 druppels 2 tot 3 maal daags per 10 kilo lichaamsgewicht. U kunt het toevoegen aan het drinken of over het vlees. Bij voorkeur geen blanke metalen bak gebruiken. GeŰmailleerd metaal, aardewerk of kunststof kan wel.

 

Een chronisch zieke doet er verstandig aan niet heel lang (vele maanden achtereen) op eigen houtje grote hoeveelheden zilverwater inwendig te gebruiken. Collo´daal zilver wordt normaal geleidelijk weer uit het lichaam afgevoerd. Bij chronische ziekte kan soms het uitscheidings-mechanisme zodanig verstoord zijn dat het zilver moeilijker wordt uitgescheiden. Het zilver wordt dan in het bindweefsel afgezet. Er ontstaat een vuilgrijze verkleuring van de huidgedeelten die aan het zonlicht zijn blootgesteld. Ook bij de inwendige organen neemt men een grauw grijze verkleuring waar. Deze aandoening noemt men argyria of argyriasis.

 

Reacties tijdens het gebruik

Zilver heeft niet alleen bacteriedodende eigenschappen, het blijkt ook het afweersysteem in bepaalde functies te ondersteunen, waardoor er afvalstoffen zoals bijvoorbeeld unrinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden. Vanuit de natuurgeneeskunde wordt dit gezien als een toename van de eliminatie (uitscheiding) van opgeslagen afvalstoffen vanuit de weefsels in het bloed. Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrijgekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren. Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever (onze chemische fabriek) afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden. Deze verhoogde activiteit van het gehele organisme kan symptomen geven van vermoeidheid of griep die vanzelfsprekend van voorbijgaande aard behoren te zijn.

Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam voor de afvalstoffen een andere weg zoeken, namelijk via de slijmvliezen (luchtwegen, mond, maag, darmen) en de huid. Dit gaat meestal samen met problemen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes (eten, drinken, rust en beweging, levensvreugde) eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen. Tijdens een eliminatieperiode is soberheid gewenst. Een goede arts of therapeut kan u daarbij desgewenst behulpzaam zijn.

 

Waarom werkt zilverwater soms helemaal niet!!!

Het doden van bacteriŰn, virussen en schimmels spreekt natuurlijk aan. Echter, er zijn vooral bij chronische ziekte meestal vele factoren in het spel die niet met een universeel middel alleen opgelost kunnen worden. Als het zo simpel was, was ziekte de wereld al uit.