Collo´daal Zilver
 Collo´daal Goud
 Verslag 25/01/2009
 
 Prijslijst
 Verkoopspunten
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Collo´daal Goud

 

Een natuurlijke mentale, weerstand- en immuunsysteemversterker

 

Geschiedenis

Zuiver goud werd al in de tijd van de Farao's in Egypte gebruikt als wondermiddel om vele ziektesymptomen te verlichten en genezen. Het winnen van goud in de mijnen van Egypte en Soedan was dan ook het monopolie van de Farao's van Egypte. Door de aarde op deze manier te beroven van haar goudvoorraden nam het gehalte aan goud in de Nijl - dus ook in de gewassen en dieren - steeds sterker af. Er zijn theorieŰn die hier de teloorgang van de Egyptische beschaving aan wijten.

 

Michael Faraday, de beroemde Engelse scheikundige, maakte in 1857 voor het eerst zuiver collo´daal goud. Goud komt voor als sporenelement in het lichaam en vooral in de hersenen. Goud komt als zuiver metaal in de natuur voor. Het symbool is afkomstig van het Latijnse woord Aurum, dat lichten of glazen betekent.

Goud is het 74ste element in de lijst van meest voorkomende elementen op aarde. Collo´daal goud is niet zo zeer een bacteriedoder als wel een belangrijke mentale-, weerstand- en immuun- systeemversterker. Volgens Dr Gary Smith en Dr Farber onmisbaar vooral bij psychische problemen. Goud verhoogt het IQ blijkt uit onderzoek en kan in vele gevallen pijn en andere ongemakken verlichten.

De Chinezen gebruiken al eeuwen lang gouden munten die meegekookt worden met de rijst en groenten om zo sporen van goud binnen te krijgen.

Collo´daal goud stuurt het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten.

Goud (zonnekracht) dat dagelijks gebruikt wordt samen met collo´daal zilver ondersteunt het lichaamsverdedigingssysteem tegen ziektes en helpt om vitaliteit te hervinden.

 

Van collo´daal goud zijn geen bijwerkingen bekend volgens de wetenschappelijke onderzoeken. In de USA is collo´daal goud (mineraal), net als collo´daal zilver een gewild middel geworden, vrij op de markt te verkrijgen en goedgekeurd door de FDA. Collo´daal goud wordt ingezet bij veel mentale, psychische en lichamelijke ongemakken en problemen. Meldingen in de literatuur en publicaties geven aan dat collo´daal goud breed inzetbaar is en eigenlijk onmisbaar is in de dagelijkse mineralenbehoefte en -opname.

 

Bronnen: Boek: Organische Chemie, Dr Claude Binet, Praktische homeopathie. Boek: Micro Silver Bullet van Dr Farber. Boek: Homeopathie en de elementen van Jan Scholten, Research Intelligence. Boek: The Hidden Truths of Colloidale silver. Boek: Materia medica, Dr Nilo Cairo en Dr Brinckmann. Diverse internet publicaties (voornamelijk Engels).

 

Wat is collo´daal?

Men spreekt van collo´dale deeltjes indien de afmeting van de deeltjes ligt tussen die van niet al te grote moleculen en deeltjes die met een microscoop zichtbaar zijn. Collo´dale deeltjes van een bepaalde stof zijn de kleinst mogelijke deeltjes die in vaste vorm waarneembaar zijn.

Men kan ze met het blote oog niet waarnemen. Wel kan men ze waarnemen indien men een lichtbundel door een collo´dale oplossing schijnt. Men ziet dan de reflectie van de lichtbundel tegen de deeltjes, hetgeen betekent dat de deeltjes een grootte hebben in de orde van de golflengte van licht.

Collo´dale deeltjes hebben een diameter tussen de 10 ┼ en 5000┼. Als vergelijk: bacteriŰn hebben een diameter van 7500 ┼.

 

Wat is collo´daal goud?

Collo´daal Goud is een vloeibare suspensie bestaande uit microscopisch kleine gouddeeltjes welke zweven in gedistilleerd water. De grootte van de gouddeeltjes ligt tussen 20 ┼ en 200 ┼.

Deze kleine gouddeeltjes kunnen in water gesuspendeerd blijven zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Men kan bij collo´daal goud 1 of 2 % collo´daal zilver doen om eventuele bacteriŰle belastingen uit te sluiten. Het is door de wet niet toegestaan om in een gebruiksadvies diverse ziektes bij naam te noemen waar collo´daal goud nog meer toegepast zou kunnen worden. U kunt deze wel in de literatuur en publicaties vinden die verschijnen. Via het internet is dit wel mogelijk aangezien de hoge raad hier nog geen uitspraak over heeft gedaan.

 

Collo´daal Goud van Crystal

Ons collo´daal goud heeft een bijzonder kleine deeltjesgrootte van 12 ┼ tot 30 ┼.

 

Gebruik

Collo´daal goud kan worden gebruikt als middel bij mentale en psychische problemen, en als afweersysteem- en immuunsysteemversterker. Uit wetenschappelijk onderzoek en literatuur blijkt dat goud een bijzonder positief effect heeft op allerlei gewrichtsklachten en/of -aandoeningen, het hart en de bloedstuwing. Het is IQ-stimulerend, eetlust opwekkend, kan worden toegepast bij gewicht- en vitaliteitsproblemen, spijsverteringklachten en het vermindert de behoefte aan opiaten (narcotica).

Het heeft een harmoniserend effect op het emotionele en kan zodoende worden ingezet bij melancholie, depressies, angsten, zelfmoordneigingen, verdriet, degeneratieve processen, onverschilligheid, rugklachten en zucht naar alcoholhoudende dranken.

 

Gebruiksadviezen

Orale toediening collo´daal goud. Voor optimaal oraal gebruik de druppeltjes of vloeistof enige minuten onder de tong houden voordat men het doorslikt.

 

Dosering is afhankelijk van de concentratie goud.

Volwassenen: een theelepeltje drie maal daags, bij een concentratie van 10 ppm.

Kinderen: Kwart tot helft van de dosering van volwassenen.

 

Dieren: vier druppels per tien kilo lichaamsgewicht bij een concentratie van 10 ppm. Bij ernstige klachten kan men de dosis verhogen tot het dubbele gebruiksadvies.

 

Bij aanhoudende klachten is het raadzaam uw geneesheer/vrouw te raadplegen. Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van collo´daal goud samen met andere medicijnen. Er is in de literatuur nooit een interactie van collo´daal goud met voorgeschreven medicijnen vermeld. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat collo´daal goud zich niet stapelt in het lichaam en geen bijwerkingen kent. Deze resultaten werden bekend gedurende onderzoeken die werden gedaan naar het effect van collo´daal goud op artritis en andere gewrichtsproblemen.