De 38 Flower Remedies
Wegwijzer
Rescue
Boeken
Overige Bloesems
 
Prijslijst
Verkoopspunten
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rescue Remedy brengt snel herstel wanneer een ingrijpende emotionele gebeurtenis u uit uw evenwicht heeft gebracht. Wat u ook te wachten staat, Rescue Remedy kan u door dieptepunten heen helpen. De reden waarom Rescue Remedy zoveel succes heeft is eenvoudig te begrijpen: het is een remedie die door iedereen te gebruiken is, in iedere situatie in het leven, die als kritiek, spannend of stressvol wordt ervaren.

Rescue Remedy is de originele combinatie van vijf Bach Flower Remedies:

  • Rock Rose tegen gevoelens van paniek

  • Impatiens tegen ongeduld en irritatie
  • Clematis om helderheid van geest te ondersteunen
  • Star of Bethlehem tegen schok en schrik
  • Cherry Plum om kalm te blijven in momenten van radeloosheid

Rescue Remedy kan u dagelijks helpen in situaties als:

examen doen of rijbewijs halen... terugslag van een stormachtige discussie... nervositeit voor de trouwdag... naar de tandarts gaan... het onder tijdsdruk uitvoeren van werkzaamheden... een rouwproces... een sollicitatiegesprek... het woord nemen bij een belangrijke vergadering... het verwerken van ontslag... vliegangst... ontvangen van slecht nieuws...

 

 

Rescue Cream verzacht en helpt direct

Rescue Cream is een heilzame crème op basis van bloesemtincturen. Rescue Cream bevat dezelfde combinatie van Bach Flower Remedies als Rescue Remedy, met daaraan toegevoegd Crab Apple, voor de reinigende werking.

Het verlicht de huid direct na een vervelende val, een gestoten arm of ongelukkige beweging bij sporten of spelen. Ook verzacht het insectensteken of de gevolgen van een te lang zonnebad. Rescue Cream is tevens een weldaad voor de ruwe of schrale huid.