De 38 Flower Remedies
Wegwijzer
Rescue
Boeken
Overige Bloesems
 
Prijslijst
Verkoopspunten
 
 
 
 
 

De 38 Bach Bloesem Remedies

Een praktische gids over het gebruik van Bach Bloesem Remedies

Dit boek is een inleiding in het werk van Dr. Edward Bach en geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met de Bach Bloesem therapie. Door de afbeeldingen en sleutelwoorden van de 38 individuele remedies is dit boek ook ideaal als naslagwerk, waarin de remedies voor dagelijkse situaties snel kunnen worden opgezocht. Daarnaast biedt het ook een uitgebreidere beschrijving van de remedies en hun toepassing als ook andere praktische informatie.

Dr. Bach geloofde dat zijn eenvoudige systeem de geneeswijze van de toekomst zou worden. Steeds meer mensen ontdekken, gebruiken en vinden baat bij zijn milde remedies die emoties in evenwicht brengen en welzijn bevorderen.

 

 

Heel worden met Bach -Bloemen - Jef Strubbe

Een waardig geheel van informatie, praktijkervaringen en tips dat inzicht wil verschaffen in de mogelijkheden van de Bach-bloesem-heelwijze en dat een interessante, nuttige en vooral praktische handleiding kan zijn bij het dagelijks gebruik ervan in noodsituaties, bij ziekte, voor kinderen, planten en dieren, als hulp bij verslavingen... en voornamelijk ook als ondersteuning in ieders persoonlijke groei en 'mens'-wording.

Overige Boeken: zie Prijslijst