Zepen
LichaamsBoter
CrŤmes
OliŽn
Diversen
 
Prijslijst
Verkoopspunten
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Natuurlijke olijfolieproducten in harmonie met de farmaceutische kennis en eeuwenoude traditie van Galilea

De Aya-producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediŽnten op basis van zuivere 'virgin olive oil' gekweekt in de bergen van opper-Galilea, IsraŽl. Al eeuwen gelooft men in de hoogwaardige kwaliteit van olijfolie en wordt derhalve gebruikt voor medicinale- en kuurbehandelingen, want een product van een boom die reeds eeuwen en eeuwen stand houdt kan toch niet anders dan goede eigenschappen hebben?

Uit deze eeuwenoude kennis van de Druzen hebben de wetenschappers van Aya Natural Ltd. schoonheidsproducten zoals crŤmes, body lotions, zeep en andere huidverzorgende producten verwerkt met ingrediŽnten van de hoogste kwaliteit met unieke ambachtelijke productiemethodes. De zepen bijvoorbeeld zijn stuk voor stuk handgemaakt in combinatie met plantaardige oliŽn die een uitstekend synergetisch effect op de huid hebben.

Wij gebruiken uitsluitend koud geperste 'extra vierge' olijfolie. Deze olie is rijk aan vitaminen (E) en anti-oxidanten die alle types huid op een natuurlijke wijze voedt. De formules verbinden verscheidene types natuurlijke oliŽn die de producten verrijken met een variŽteit van mineralen en essentiŽle vetzuren.

Bij de productie is elke verhitting vermeden, zodat de mineralen en vitaminen een maximaal effect op de huid teweeg brengen.

De producten van Aya Natural zijn gecertifieerd door het IsraŽlisch Ministerie van Gezondheid. De producten zijn gemaakt zonder diereningrediŽnten, zonder syntetische kleur- of reuk, zonder alcohol en bijproducten van de

olie-industrie. Ze zijn natuurvriendelijk, en niet getest op dieren.